Reviews

Pijncoach Alkmaar |
Weet écht waar de pijn zit

Anouk
“Voor mij heeft het contact met Marieke veel gebracht, ik heb zo veel geleerd. Zo fijn om met iemand te spreken die mij accepteerde en mij volledig begreep, ook door haar eigen ervaringen. Ik vond de stem van Marieke prettig en voelde mij echt verbonden, durfde mij daardoor open te stellen en mijn verhalen te delen. Niets was gek om te bespreken. Marieke spiegelde mij en vroeg door en zette mij aan tot nadenken.

Soms was het ook moeilijk als ik geconfronteerd werd maar ik wist dat het uit een goed hart kwam en nodig was. Het heeft mij echt de ogen doen openen. Ik ben me door de gesprekken met Marieke bewust geworden van mijn invloed op de pijn en hoe ik dingen anders kan aanpakken. Voor mij is Marieke een bijzondere vrouw. Ik had het heel moeilijk in mijn leven maar Marieke heeft mij hoop gegeven op de toekomst.”

Mireille
“Marieke heeft een hele prettige manier van coachen. Ze geeft je de juiste handvaten en stelt de juiste vragen die je aanzetten tot nadenken over de kwestie. Daarnaast heeft Marieke een zeer groot invoelend vermogen wat ervoor zorgt dat je je begrepen voelt en je gauw op je gemak bent. Zij heeft mij op een andere manier naar dingen laten kijken. Ik raad Marieke absoluut aan als coach!”

Anoniem
“Ik heb inzicht gekregen in hoe ik om ga met verschillende dingen in mijn leven. Ook over vroeger hebben wij het gehad. Ik snap nu meer waarom ik iets op een bepaalde manier doe. Ik wil het nu anders gaan doen, dat vind ik best moeilijk maar ik ben daar mee aan het oefenen. Het voelt nog lastig maar het gaat steeds iets beter. Ik maak andere keuzes maar moet er wel over nadenken om het te doen. Van Marieke leerde ik ook meer naar mezelf te luisteren naar wat ik nodig heb. Ik ben mij bewust geworden dat ik eigenlijk over veel nadenk. Marieke heeft met mij gepraat over dat het belangrijk is naar mijn hart te luisteren. Dat ik doe wat goed is voor mij. Ook heb ik meer door dat ik best streng ben naar mezelf en alles altijd goed moet doen. Ik ben echt perfectionistisch. Dat wil ik eigenlijk niet meer. Dat is ook niet goed voor mijn pijn. Ik ben er nog niet maar ik voel mij al iets zelfverzekerder. Ook met vrienden en op mijn werk. Ik vind nu ook dat andere mensen het niet altijd met mij eens hoeven te zijn. Ik probeer dingen meer los te laten. Marieke heeft het dan over zorgen voor mezelf en niet te vechten. Ik denk dat dat ook beter is voor mij. Ik heb veel geleerd van het traject.”

Anoniem
“Ik heb een paar keer gebeld met Marieke en dat voelde erg goed. Het was leerzaam en heeft bij mij al snel iets in gang gezet. Wat ik heel fijn vond is dat ik mijn verhaal goed kwijt kon. Eindelijk iemand die de tijd nam naar mij te luisteren. Dat mis ik erg binnen de gezondheidszorg”.

Pijncoach Alkmaar |
Weet écht waar de pijn zit

Neem contact op voor een gratis adviesgesprek.
Je zit nergens aan vast.